De nieuwste niet-elektrische Kinetico waterontharder met hoge prestaties, modellen ERGO pro QWK8-QWK11

Deze gloednieuwe waterontharders van kwaliteitsmerk Kinetico zijn ideaal voor iedereen die op elk moment wil kunnen beschikken over zacht water van hoge kwaliteit. Deze duurzame systemen zijn ontworpen om efficiënt en effectief een eind te maken aan kalkaanslag. Ze werken zonder elektriciteit maar worden aangedreven door de kinetische energie van bewegend water. U hoeft dus geen timers in te stellen en niets aan te sluiten. Het systeem meet het waterverbruik en stelt nauwkeurig vast wanneer het tijd is om het water te regenereren. Dit betekent minder verspilling en grotere besparingen. Wanneer u op vakantie gaat, doet uw waterontharder het dus ook rustig aan. Deze nieuwe systemen zijn ook uitgerust met een AccuDialTM, een hardheidsmeter waarmee u het systeem kunt instellen op de exacte hardheidsgraad van het water in uw huis. Dankzij deze fantastische nieuwe functie kan dit systeem zijn hele capaciteit gebruiken tussen twee regeneraties.

Spoelen met zacht water.

Reinigt zichzelf uitsluitend met zacht, behandeld water. Dit verlengt de levensduur van het apparaat.

Tegenstroomregeneratie

Anders dan de meeste ontharders, regenereert een Kinetico-systeem van onder naar boven voor een nog gelijkmatiger en efficiënter gebruik van het harsbed. Het resultaat: minder verspilling, een lager zoutgebruik en een langere levensduur van het systeem.

De Atlas Ontharders van Quality Water, model ATLAS type QWA9 / QWA20

De solide constructie gecombineerd met hedendaagse technologie maakt van de ATLAS QWA ontharder serie de top in zijn klasse. Een volledige elektronische sturing zorgt voor een optimaal en vrijwel geruisloos ontkalkingsproces.

De ATLAS serie heeft alles om u te laten genieten van alle voordelen van een waterontharder. U ervaart het comfort van zacht water in combinatie met het meest efficiënte water- en zoutverbruik.

De ATLAS QWA behoort tot de zuinigste waterontharders dankzij de exclusieve werking van de besturing en gepatenteerde klep. Regeneratie op basis van het werkelijk waterverbruik en via het tegenstroomprincipe.