Modellen Quality Water

Onze modellen waterontharders zijn speciaal geselecteerd om aan vrijwel alle plaatsing eisen te voldoen. Dit is dan ook de reden waarom we ervoor hebben gekozen om meerdere merken waterontharders te kunnen leveren. Op die manier zijn we in tegenstelling tot veel andere bedrijven, in staat om op elke plek en bij elke situatie een waterontharder te plaatsen.

Aanbod

Onze nieuwste aanwinst zijn ontharders uit de Kinetico Ergo lijn. Dit zijn stroomloze waterontharders die perfect in kruipruimtes geplaats kunnen worden. Bij veel andere modellen kan dit problemen opleveren vanwege stroombehoefte en kwetsbare elektronica.

Andere populaire doorgewinterde modellen zijn die van Waterboss. Deze ontharder staat al in duizenden garages en kelders in Nederland. Door de grote capaciteit en het ingebouwde koolstoffilter, is het water van de best mogelijke kwaliteit.

Hekkensluiter en ideaal voor plaatsing in bijvoorbeeld de meterkast, is het model van Canature. Deze heeft een losse harsfles en zoutbak waardoor een geschikte plaats in de meterkast vrijwel altijd mogelijk is.

  • Bekende merken met diverse modellen
  • In de praktijk getest
  • 100% Kalkvrij water
  • Uitgebreide plaatsingsmogelijkheden
  • 15 jaar garantie

Voor elke denkbare situatie een waterontharder...