Pro-180 Waterboss

QWW 'Waterboss'

Deze slimme waterontharder is beschikbaar in twee uitvoeringen: met 11 liter en 18 liter harsinhoud. De grote uitvoering is uitermate geschikt voor grotere gezinnen en zelfs kleine bedrijven. Dit model plaatsen wij vaak in garages, trapkasten en kelders.
Prijs Aanvragen

BELANGRIJKSTE KENMERKEN VAN DE QWW180 PRO

Een zeer geavanceerde en robuuste waterontharder, geschikt voor ieder huishouden en zelfs klein bedrijf. Volledig volume- en computergestuurd, superzuinig en effectief. Door de grotere zoutbak hoeft u minder vaak zout bij te vullen, handig als u een gezin of bedrijf heeft. De QW180 PRO is dus flexibel inzetbaar en heeft zijn naam daar aan te danken. De waterontharder is volledig automatisch, efficiënt, stil, besparend. De 180 Pro waterontharder zorgt voor direct en continu zacht water. De kracht van een volledig waterontharding systeem in een compact formaat.

De QWW180 PRO is compleet

waterontharders hebben geen extra voorfilter om zand, vuil, zware metalen* en chloor* uit het water te halen. En deze voorfilters kosten al gauw 150 euro extra, naast de bijkomende montagekosten. En daarnaast nog de periodieke/jaarlijkse vervanging van filters. Deze Waterboss waterontharders is standaard voorzien van een voorfilter. Deze is ingebouwd en wordt door de machine schoon gehouden. Het voorfilter haalt het zwevend vuil eruit, verbeterd de geur en smaak van het water.

De QW180 PRO bespaart

Dankzij de nieuwste technologieën biedt de QW180 Pro een continue werking. De ontharder past zich automatisch aan afhankelijk van de hoeveelheid water dat verbruikt wordt. Dus geen onnodig zoutverbruik als u met vakantie bent.

De QW180 PRO beschermt

Voorkom kalkvlekken op de wanden van uw badkamer, zacht water zorgt ervoor dat er geen kalk meer in het water zit, dus ook niet meer in uw badkamer. Heeft u last van exceem? Grote kans dat dit komt door hardwater. De kalkdeeltjes in het water gaan in uw poriën zitten. Dit geeft een jeukend gevoel. Zacht water beschermt u tegen deze aandoening door hard water.

Complete beveiliging door het “Shut-off” systeem. Ingebouwde bypass

Past deze waterontharder bij mijn situatie?

Direct weten of dit model bij uw thuissituatie past of de brochure ontvangen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op via: 0591-653343 of plan hier een 'Bel Mij Terug' afspraak.